Prozkoumej naší nabídku kol

Poznávejte přírodu s našimi outdoorovými Esy

Každý terén má svého mistra. Ať už se chystáte zdolávat strmé hory, prozkoumávat nekonečné lesy nebo si užívat městskou džungli, naše špičkové outdoorové značky jsou připraveny splnit každou vaši potřebu.

CLOUDMONSTER 2

Unikátní spojení extrémního tlumení a maximálního výkonu díky technologii Cloudtec® a pěně Helion™. Běžecký zážitek, který přesahuje vaše očekávání.

HOKA

Vyzkoušejte top běžecké boty od francouzské značky Hoka, kde se špičková technologie setkává s maximálním výkonem na každém kilometru a objevte rozdíl, který vám umožní běhat rychleji a déle bez kompromisů.

Vybav se s námi na EURO 2024

Největší fotbalová událost je tady! Připravte se na fotbalový zážitek a fanděte České fotbalové reprezentaci v originálním dresu.

Zahrajte si fotbal s míčem Ligy mistrů

Přineste do svých fotbalových zážitků kvalitu a špičkový výkon s novým fotbalovým míčem z vyřazovací fáze Ligy mistrů. Jasné vzory jsou poutavé a představují historii a kulturu města, které je hostitelem finále.

WINGS FOR LIFE WORLD RUN

Celý svět společně vyběhne pro ty, kdo nemohou! Letos již 11. rokem v řadě. Ať jsi běžec sólista nebo skupinový závodník, tento závod si užiješ. K účasti ti stačí jen registrace, mobilní aplikace a sluchátka.