gift guide
gift guide

Srdcem ke sportu

Sportování je pro zdravé srdce důležité, tak jako láska, která ho naplňuje. Sport pro dva je ideální aktivitou pro odpočinek, relaxaci a vzájemné trávení času - „ve dvou se to lépe táhne“. Připravili jsme pro Vás nabídku produktů s výraznými slevami, které jistě potěší jednotlivce i pár.

Běh

Pokud spolu trávíte čas, navíc tak intenzivní aktivitou, jako je běh, není o zážitky nouze. Co spojí pár více, než společné proběhnutí za východem nebo západem slunce? I takové seznámení na závodech je vděčnou historkou. Naopak pocity závodu pro vás vděčným námětem k hovoru, který se nikdy neomrzí.

Turistika a nordic walking

Turistika, se často spojuje s cestováním a je skvělým prostředkem pro nezapomenutelné zážitky na celý život, které během tohoto sportu prožijete. Je vhodná pro ty páry, které si chtějí během společné sportovní aktivity odpočinout, ale také si popovídat a sdílet společné okamžiky v klidu a tichu v obklopení krásné přírody. Nordic walking je dynamická chůze s holemi a je ideální alternativou klasické chůze.

Fitness

Cvičení v posilovně patří mezi tradiční sporty pro dva. Chcete-li posílit své svaly, nabrat sílu nebo shodit nějaký ten přebytečný kilogram a připravit se na léto - ve dvou můžete vyrazit i do posilovny. Výhodou této sportovní aktivity pro dva je vzájemná podpora. Do posilovny se vám ve dvou bude chodit mnohem lépe - když se jednomu nebude chtít, ten druhý jej podpoří a přesvědčí, vzájemně se motivujete.

Lyžování, lední bruslení

Ačkoliv se nejedná o sporty určené primárně pro páry, jsou vhodné především díky možnosti volby vlastního tempa, rychlému spalování energie, posilování důvěry a zejména možnosti trávit společný čas na čerstvém vzduchu.