Doprava zdarma při objednávce nad 1500 KčVrácení zboží do 14 dnůRADY A BLOG PRO SPORTOVCE

Outdoor

Horské chaty Alpenvereinu

Vyrazit do hor a nemít kde přespat? 235 svazových chat s 13 000 místy poskytuje ochranu a přístřeší. Jsou cílem milionu turistů ročně a výchozím bodem pro mnoho výletů na vrcholy.

Přečtěte si více

Balení batohu na vícedenní túru

Když zavřete dveře auta, popadnete batoh a s očekáváním se podíváte k prvnímu vrcholu plánované túry, vždycky v sobě máte trochu obav - opravdu jste při balení na nic nezapomněli?

Přečtěte si více

Praní spacáku: zde je návod, jak na to!

Po náročné túře je skvělé užívat si západ slunce v pohodlí spacáku, pokud však není zatuchlý z loňské sezóny. V tomto článku najdete tipy, jak správně prát a udržovat spací pytel.

Přečtěte si více

Co je to textilní membrána a jaká je její funkce?

Použití termínu "textilní membrána" v outdoorovém oblečení je běžné, ale často chybí vysvětlení jeho funkce a principu. Tento článek vysvětluje různé technologie membrán v outdoorovém průmyslu a jejich specifické funkce.

Přečtěte si více

Který stan je ten správný?

Stany se liší od impozantních konstrukcí po miniaturní modely. Prohlédněte si jejich výhody a nevýhody v našem průvodci.

Přečtěte si více

JAK SE STARAT O SVŮJ BATOH

Každý batoh, který berete na výlety, se pravděpodobně alespoň jednou zašpiní. Aby nebylo nutné kupovat nový batoh na každý výlet, v dnešním příspěvku najdete tipy, jaké prací prostředky jsou vhodné na praní batohů.

Přečtěte si více

ALPENVEREIN: PROČ JE RAKOUSKÝ ALPSKÝ SVAZ SRDCEM HORSKÝCH DOBRODRUŽSTVÍ?

Pokud toužíte po dobrodružství v horách, není lepší cesty než přidat se k rodině Alpenvereinu. Tato vášnivá komunita horolezců a příznivců outdoorových aktivit vytváří bezpečné a inspirativní prostředí pro všechny milovníky hor.Přečtěte si více

INTERSPORT PEC: ÚTĚK Z CIVILIZACE

Dokola slýcháme, jak je doba uspěchaná, jak je člověk ve vleku povinností, kariéry, vydělávání a splácení v kolotoči, z něhož se nedá vystoupit. Příklady ale ukazují, že to lze. Je to pouze o tom, najít odvahu a rozhodnout se.

Přečtěte si více

Správná obuv pro děti

Zejména u dětí je důležité, aby boty seděly na 100 %. Nevhodně zvolená velikost je nejen nepohodlná, ale může také vést k nesprávnému vývoji nohou. V nejhorším případě může časem dojít k nenapravitelnému poškození pohybového aparátu.

Přečtěte si více