Doprava zdarma při objednávce nad 1500 KčVrácení zboží do 14 dnůRADY A BLOG PRO SPORTOVCE

JAKÝ TYP HORSKÉHO SPORTOVCE JSI? NAJDI NEJVHODNĚJŠÍ OUTDOOROVOU DISCIPLÍNU PRO SEBE

I když je známo, že cesta je cílem, v současnosti existuje velké množství různých outdoorových disciplín a způsobů, jak se pohybovat po horách. Je snadné v tom ztratit orientaci.

Přečtěte si více

Ultra trail Zapomenuté hory: Mlhou i deštěm po hřebenech Rychlebských hor

Když jsem tak rozmýšlel, co mi chybí podniknout za bláznivou věc, málem bych zapomněl na ultra trailový závod Zapomenuté hory. 76 kilometrům malebnými Rychlebskými horami s převýšením 3000 m nejde odolat

Přečtěte si více

Běžecké vybavení: testujeme produkty "v akci"

Když napadne sníh, někteří lidé se zdají být trochu posedlí. Čím víc sněhu napadne, tím méně oblečení si obléknou. To ale neplatí pro mě. I když mám za sebou nějaké otužovací akce, preferuji mít své údy v teple, pokud je to možné.

Přečtěte si více

Výbava pro běhání ve městě

Běhání ve městě si žádá specifickou výbavu, aby bylo pohodlné a bezpečné. V tomto článku se dozvíte, jak vybrat správné vybavení pro běhání ve městě, od obuvi po oblečení.

Přečtěte si více

JAK VYBRAT SPRÁVNÉ TLUMENÍ U BĚŽECKÝCH BOT?

Tlumení běžeckých bot je klíčové pro komfort při došlapu a výběr vhodného materiálu je podstatný, protože ne všechny tlumící materiály jsou stejné. V tomto příspěvku se podrobněji věnujeme rozdílům mezi nimi.

Přečtěte si více

Legendární závod v ulicích Říma: Run Rome the Marathon 2023

Run Rome the Marathon patří mezi ty nejkrásnější a nejikoničtější závody v Evropě. Každoročně přiláká tisíce běžců z celého světa, kteří mají jedinečnou příležitost prožít historické centrum Říma poněkud netradičně – během maratonu.
Přečtěte si více

Horské chaty Alpenvereinu

Vyrazit do hor a nemít kde přespat? 235 svazových chat s 13 000 místy poskytuje ochranu a přístřeší. Jsou cílem milionu turistů ročně a výchozím bodem pro mnoho výletů na vrcholy.

Přečtěte si více

Balení batohu na vícedenní túru

Když zavřete dveře auta, popadnete batoh a s očekáváním se podíváte k prvnímu vrcholu plánované túry, vždycky v sobě máte trochu obav - opravdu jste při balení na nic nezapomněli?

Přečtěte si více

Praní spacáku: zde je návod, jak na to!

Po náročné túře je skvělé užívat si západ slunce v pohodlí spacáku, pokud však není zatuchlý z loňské sezóny. V tomto článku najdete tipy, jak správně prát a udržovat spací pytel.

Přečtěte si více

Co je to textilní membrána a jaká je její funkce?

Použití termínu "textilní membrána" v outdoorovém oblečení je běžné, ale často chybí vysvětlení jeho funkce a principu. Tento článek vysvětluje různé technologie membrán v outdoorovém průmyslu a jejich specifické funkce.

Přečtěte si více

JAK SE STARAT O SVŮJ BATOH

Každý batoh, který berete na výlety, se pravděpodobně alespoň jednou zašpiní. Aby nebylo nutné kupovat nový batoh na každý výlet, v dnešním příspěvku najdete tipy, jaké prací prostředky jsou vhodné na praní batohů.

Přečtěte si více

Který stan je ten správný?

Stany se liší od impozantních konstrukcí po miniaturní modely. Prohlédněte si jejich výhody a nevýhody v našem průvodci.

Přečtěte si více

Blog INTERSPORT nabízí širokou škálu zajímavého a informativního obsahu o sportu, fitness a outdoorových aktivitách. Čtenáři zde najdou nejnovější trendy, cenné rady a podrobné návody na různé sporty, jako je běh, turistika, lyžování a mnoho dalšího. Odborníci poskytují užitečná doporučení týkající se výběru správného vybavení a oblečení. Blog obsahuje také inspirativní příběhy sportovců a vzrušující rozhovory, které motivují a nabízejí pohled do světa sportu. Kombinace informací, praktických rad a inspirativního obsahu činí z blogu INTERSPORT zajímavé čtení pro sportovní nadšence i ty, kteří se jimi chtějí stát.