undefined
undefined

OBJEVUJTE NAŠE OUTDOOROVÉ ZNAČKY

Vzhledem k tomu, že outdoorové sporty mají velmi odlišné požadavky, je důležité si předem promyslet, jaké oblečení je pro který sport nezbytné.

undefined
undefined

McKINLEY

Značka ztělesňující odolnost i v náročných podmínkách. Kdo chce čelit přírodě, najde u McKINLEY nejen vhodné funkční oblečení pro deštivé dny, ale i pro nejkrásnější slunečné chvíle v horách. Nesejde na tom, zda se vydáváte s batohem na zádech kempovat u vody nebo v zasněžených horách. Hledáte-li dobrodružství, musíte být připraveni - u McKINLEY najdete vše, po čem vaše outdoorové srdce touží.

undefined
undefined

ICEPEAK

Finská společnost Icepeak se sídlem v Lahti byla založena v roce 1996 a nyní patří k předním výrobcům sportovního oblečení v Evropě. Produkty jsou určeny především mladým lidem a těm, kteří jsou mladí srdcem, nadšeně sportují, zejména v přírodě, nebo se prostě jen pohybují ve městě.

undefined
undefined

ORTOVOX

ORTOVOX znamená nejvyšší možnou ochranu na horách - od roku 1980. Batohy a technické oblečení s vlnou pro všechna roční období, ať už se chystáte na skiaply, do freeridu nebo na vysokohorské túry.

undefined
undefined

ZIG ZAG

Využijte volání do přírody. Co třeba moderní outdoorová značka ZIG ZAG? Ať už se rozhodnete jakkoliv, s touto trendovou značkou si pobyty v přírodě zamilujete.

undefined
undefined

WHISTLER

Jaro jednoduše probouzí touhu po dobrodružství v přírodě. Tak na co čekáte? Vydejte se s rodinou na pěší túru nádhernými soutěskami nebo na několikadenní výlety s přáteli a novou značnou Whistler!

Columbia
Columbia

COLUMBIA

Columbia se rozrostla z malé rodinné firmy rozrostla na jednu z největších značek outdoorového oblečení na světě a předního distributora outdoorového a lyžařského oblečení ve Spojených státech. Je to především vývoj a výroba, které udělaly z Columbie lídra.

Jask Wolfskin
Jask Wolfskin

Jack Wolfskin

Inovace, vysoká kvalita a optimální funkčnost charakterizují produkty JACK WOLFSKIN. Jednou z nejvýraznějších technologií JACK WOLFSKIN je ochrana proti povětrnostním vlivům TEXAPORE. Outdoorové oblečení s touto speciální technologií je větruvzdorné, voděodolné a prodyšné. TEXAPORE ECOSPHERE je první 100% recyklovaná membrána vyrobená z odřezků a nabízí optimální ochranu proti povětrnostním vlivům s vodním sloupcem 20 000 mm.